ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΟ Έλον Μασκ ανακοίνωσε Twitter με συνδρομή και τη φιλοδοξία του να φτάσει το 1 δισ. χρήστες!

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε Twitter με συνδρομή και τη φιλοδοξία του να φτάσει το 1 δισ. χρήστες!

Έτοιμος να καταργήσει την τηλεργασία, μόλις πάρει τα ηνία της εταιρείας

Το όραμά του για το Twitter του… μέλλοντος ανέλυσε Έλον Μασκ κατά την πρώτη συνάντηση του με τους εργαζόμενους της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη φιλοδοξία του οι χρήστες του να φτάσουν το… 1.000.000.000!

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος τούς καθησύχασε πως το ενδιαφέρον του για την εξαγορά του κολοσσού παραμένει αμείωτο, ενώ οι εργαζόμενοι στην στην Twitter Inc., που επικοινώνησαν μαζί του διαδικτυακά, είχαν τη δυνατότητα να τού εκφράσουν τις ανησυχίες και τις απορίες τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg, ο Έλον Μασκ ανέλυσε το όραμά του για την «επόμενη ημέρα» του Twitter, τονίζοντας το στόχο του να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες, ενώ, παρουσίασε στους εργαζόμενους ένα μοντέλο συνδρομής, όπου οι χρήστες θα πληρώνουν για να επαληθεύονται οι λογαριασμοί τους. Όπως ανέφερε ο Νοτιοαφρικανικής καταγωγής μεγιστάνας, δεν είναι απαραίτητη η αποκάλυψη της ταυτότητας των χρηστών, αλλά, για να υπάρξει επαλήθευση λογαριασμών, θα χρειαστεί πληρωμή, ώστε να αποφευχθούν τα fake accounts.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αναφέρθηκε, παράλληλα, στην παρουσία διαφημίσεων στην πλατφόρμα, τονίζοντας πως είναι μεν «σημαντικές», σημειώνοντας, ωστόσο, πως αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο, είναι ο συνδυασμός τους με τις συνδρομές για τη λειτουργία των bots.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο επίκεντρο της κουβέντας τέθηκε η άποψη του Μασκ στο να μην δουλεύει κανείς από το σπίτι. Ο ισχυρός άνδρας τόνισε πως μόνο στελέχη της επιχείρησης με «εξαιρετικές επιδόσεις» θα έχουν τη δυνατότητα τηλεργασίας, ενώ, όσον αφορά στο κομμάτι της αποζημίωσης, ανέφερε πως η Twitter Inc., ως ιδιωτική εταιρία, θα έχει παρόμοια δομή με αυτή της SpaceX. Ο Μασκ ανέφερε, επίσης, πως θα εξεταστούν οι εργαζόμενοι βάσει απόδοσης και κατόπιν θα αποφασιστεί το αν και που θα γίνουν απολύσεις.

Η πολυφωνία και οι διαφορετικές απόψεις ευπρόσδεκτες, ακόμη και αν είναι ακραίες

Προτεραιότητα για τον ίδιο είναι, φυσικά, τα έσοδα να είναι περισσότερα από το κόστος, ώστε να γίνονται συνεχείς βελτιώσεις στο προϊόν. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εάν ολοκληρωθεί η εξαγορά του Twitter (44 δισεκατομμύρια δολάρια), να είναι εκείνος ο CEO της εταιρίας. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, ανέφερε και ότι είναι πρόθυμος να επιτρέψει την πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις στην πλατφόρμα, ακόμα και αυτές που θεωρούνται ακραίες, αρκεί να κινούνται εντός του πλαισίου του νόμου (βλέπε επιστροφή Τραμπ).

Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός πως κανείς από τους εργαζόμενους δεν τον ρώτησε το εάν ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Twitter, καθώς και το ότι η μετοχή του socialmediaκού κολοσσού μετά τη συνάντηση ανέβηκε 0,8%, σε αντίθεση με εκείνη της Tesla, που έπεσε κατά 7,8%! Ο Έλον Μασκ ολοκλήρωσε τη συνάντηση, υποσχόμενος πως θα ξαναμιλήσει με τους εργαζόμενους σύντομα.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/DNJn2n620es

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης