ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Δεμένοι με χειροπέδες οι δύο επιβάτες που έπεσαν στη θάλασσα με Ι.Χ.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Δεμένοι με χειροπέδες οι δύο επιβάτες που έπεσαν στη θάλασσα με Ι.Χ.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα ανασύρθηκαν νεκροί από τον βυθό - Ήταν δεμένοι με χειροπέδες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή των Νέων Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα.

Στο σημείο που βρίσκεται στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και της ΕΜΑΚ, ενώ πριν λίγη ώρα οι δύο επιβάτες ανασύρθηκαν νεκροί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι του οχήματος. 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν το όχημα να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς την προβλήτα και να πέφτει στο νερό. 

Στο σημείο έχει σπεύσει και ιατροδικαστής, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5LkAYTDa6kY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης