ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘρήνος στην Λαμία: Κατέληξε 61χρονος που είχε νικήσει τον κορωνοϊό μετά από πέντε μήνες νοσηλείας

Θρήνος στην Λαμία: Κατέληξε 61χρονος που είχε νικήσει τον κορωνοϊό μετά από πέντε μήνες νοσηλείας

Θλίψη έχει σκεπάσει την Λαμία, από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 61χρονου που κατάφερε να ξεπεράσει τον κορωνοϊό μετά από 154 ημέρες, παίρνοντας εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, αλλά τελικά κατέληξε.

Ο 61χρονος πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας στις 22 Ιουνίου, ύστερα από 5 μήνες. Δυστυχώς και ενώ συνέχιζε τον αγώνα του σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλία, έφυγε από τη ζωή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας.

Ο άτυχος άνδρας είχε διασωληνωθεί στις 19 Ιανουαρίου και μετά από έναν μήνα, αφού είχε αρνητικοποιηθεί, μεταφέρθηκε σε γενική ΜΕΘ.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η εξόδιος ακολουθία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης