ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΑπίστευτη τύχη για τον Κυριάκο: Κατολίσθηση στον Ισθμό μετά την επίσκεψη του - Διαψεύδει ο Χρίστος Δήμας

Απίστευτη τύχη για τον Κυριάκο: Κατολίσθηση στον Ισθμό μετά την επίσκεψη του – Διαψεύδει ο Χρίστος Δήμας

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη ναυσιπλοΐα το κανάλι του Ισθμού και σημειώθηκε κατολίσθηση, αναφέρει το loutrakiblog.gr.

Ευτυχώς δε σημειώθηκε ατύχημα με κάποιο διερχόμενο πλοίο και δεν θρηνήσαμε θύματα. Τύχη – βουνό είχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού προχθές είχε επισκεφθεί το σημείο.

Σημαδιακή η φωτογραφία του Κυριάκου λίγο πριν το ατύχημα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η διέλευση των πλοίων, γίνεται κανονικά. 

Επίσης, ο Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, προχώρησε σε ανάρτηση διάψευσης της είδησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της ΑΕΔΙΚ

H ΑΕΔΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.

Η Διώρυγα Κορίνθου άνοιξε με ασφάλεια από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα.

Η ΑΕΔΙΚ με σεβασμό προς τους πελάτες και χρήστες των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι σήμερα η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρως από τις απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλη την προγραμματισμένη περίοδο επαναλειτουργίας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης