Η Καλομοίρα παίζει με τα παιδιά της στην άμμο και είναι ακόμη το κορίτσι που γνωρίσαμε από το Fame Story

H τραγουδίστρια βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και απολαμβάνει οικογενειακώς τον ήλιο και τη θάλασσα.

Must Read

Η Καλομοίρα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό κοινό, όταν κέρδισε το reality τραγουδιού Fame Story 2. To 2008 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision με το κομμάτι My Secret Combination και κατέλαβε την τρίτη θέση. Το 2010 η Καλομοίρα παντρεύτηκε τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, το Νίκο, το Δημήτρη και την Αναστασία.

Η τραγουδίστρια και πλέον You Tuber, πόζαρε με ένα πολύ κομψό μπικίνι σε εμπριμέ μοτίβο με βάση το ροζ χρώμα και ένα ασορτί παρεό, μαυρισμένη, με γυαλιά ηλίου και χαμογελαστή.

Η Καλομοίρα ζει με την οικογένειά της μόνιμα στην Αμερική, όμως έρχεται στην Ελλάδα που αγαπάει πολύ όσο πιο συχνά μπορεί. Αυτή την περίοδο, είναι στη δεύτερη πατρίδα της για διακοπές μαζί με τα παιδιά και τον σύντροφό της και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνει τα παιδιά να παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην άμμο κάποιας παραλίας κι εκείνη να τα επιβραβεύει γλυκά όπως ακριβώς την έχουμε συνηθίσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itskalomira

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This