Νέος Παπαθεμελής ο Μπακογιάννης – Τέλος η μουσική στο Γκάζι μέχρι το ξημέρωμα

Με λουκέτο απειλούνται τα μαγαζιά

Must Read

Τη συνταγή Παπαθεμελή που απαγόρευε με νόμο τη μουσική μετά τις 2 τα ξημερώματα, φαίνεται ότι ακολουθεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος θέλει να «κόψει» τη διασκέδαση μέχρι πρωίας στο Γκάζι.

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι οι άδειες που παρέχονται στα καταστήματα θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και ότι πουθενά «δεν προβλέπεται μουσική στις 6:30 και τις 7 το πρωί».

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι το σφράγισμα των νυχτερινών μαγαζιών έχει ήδη ξεκινήσει: «Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε» δήλωσε.

Μάλιστα προανήγγειλε ότι για όσους επιχειρηματίες δεν ακολουθήσουν τους κανόνες «ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ.Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων».

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ανακοίνωσε στις αρχές Ιουνίου ότι θα απαγορεύεται η μουσική μετά τις 11 το βράδυ και ότι όσοι επιχειρηματίες θα παραβαίνουν το μέτρο, θα βλέπουν να μπαίνει λουκέτο στα μαγαζιά τους.

Μέτρα κατά της ηχορύπανσης στο παραλιακό μέτωπο πήρε στη συνέχεια και  ο δήμος Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης, μετά την εισήγηση του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Με τον νέο κανονισμό, αποφασίστηκε η απαγόρευση παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στις επιχειρήσεις εντός σχεδίου πόλεως και του οικιστικού ιστού, μετά το προβλεπόμενο ωράριο, το οποίο λήγει στις 23:00 το καλοκαίρι και στις 22:00 το χειμώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This