ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΝέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες της Μαλένας και Ίριδας

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες της Μαλένας και Ίριδας

Κατηγορούμενη για τις δολοφονίες και των 3 παιδιών της η Πισπιρίγκου

Αντιμέτωπη με νέα ποινική δίωξη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς πλέον κατηγορείται για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση, άσκησαν σήμερα νέα ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης μητέρας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ολοκλήρωσαν την προκαταρτική τους έρευνα και έκριναν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η 33χρονη μητέρα που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο κοριτσάκια της.

Η νέα δίωξη στηρίχθηκε στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης των ΚαρακούκηΚαλόγρηα, ενώ επιβαρυντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι και τα δύο παιδάκια έσβησαν ενώ ήταν μπροστά μόνο η μητέρα. Όπως και στην περίπτωση της 9χρονης, φέρεται να υπάρχει modus operandi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την περίπτωση του θανάτου της Μαλένας οι γιατροί περιέγραψαν την εικόνα μιας μητέρας που φωνάζει αλλά το παιδί να είναι κρύο, με έναν από τους γιατρούς να καταθέτει χαρακτηριστικά για μια «εικόνα διακομιδής με ασθενοφόρο από απόσταση». Οι γιατροί κάνουν λόγο για ένα παιδί παιδί κοινωνικό, χαρούμενο και ευδιάθετο που έφυγε εντελώς ξαφνικά, χωρίς τίποτα να δικαιολογεί αυτή την εξέλιξη, αφού είχε ξεπεράσει την λευχαιμία.

Για την περίπτωση του θανάτου της Ίριδας, σημαντικό στοιχείο ήταν οι σταγόνες αίματος που που ανιχνευτήκαν στο στόμα του μωρού, το οποίο οδήγησε τους εισαγγελείς να κρίνουν ότι ο θάνατός της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον, το γεγονός ότι το παιδί ήταν κρύο όταν έφτασαν οι διασώστες, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος είχε επέλθει αρκετή ώρα πριν κληθούν στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην ανάκριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης