ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚως: Άναψε τσιγάρο στον... αέρα - Χειροπέδες σε τουρίστα που κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου

Κως: Άναψε τσιγάρο στον… αέρα – Χειροπέδες σε τουρίστα που κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου

Σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στην Κω σε έναν 39χρονο τουρίστα, ο οποίος εν ώρα πτήσης άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου. 

Όλα έγιναν στην πτήση από Τελ Αβίβ για Κω, όταν οι αισθητήρες καπνού ενεργοποιήθηκαν και σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Ο 39χρονος από το Ισραήλ συνελήφθη για διασάλευση της τάξης και παραβίαση εντολών του κυβερνήτη και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα της Κω.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο κυβερνήτης του σκάφους έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει, στον επιβάτη και εκείνος θύμωσε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε όμως αμέσως τον Πύργο Ελέγχου της Κω για το περιστατικό και με τη σειρά τους τα στελέχη του αεροδρομίου την αστυνομία. Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Κω, δύο αστυνομικοί μπήκαν σε αυτό και πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον 39χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης