Κως: Άναψε τσιγάρο στον… αέρα – Χειροπέδες σε τουρίστα που κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου

Σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στην Κω σε έναν 39χρονο τουρίστα, ο οποίος εν ώρα πτήσης άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου. 

Όλα έγιναν στην πτήση από Τελ Αβίβ για Κω, όταν οι αισθητήρες καπνού ενεργοποιήθηκαν και σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Ο 39χρονος από το Ισραήλ συνελήφθη για διασάλευση της τάξης και παραβίαση εντολών του κυβερνήτη και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα της Κω.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο κυβερνήτης του σκάφους έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει, στον επιβάτη και εκείνος θύμωσε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε όμως αμέσως τον Πύργο Ελέγχου της Κω για το περιστατικό και με τη σειρά τους τα στελέχη του αεροδρομίου την αστυνομία. Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Κω, δύο αστυνομικοί μπήκαν σε αυτό και πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον 39χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This