ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΣυναγερμός στην Αυστραλία: Το αεροδρόμιο της Καμπέρα εκκενώθηκε έπειτα από πυροβολισμούς

Συναγερμός στην Αυστραλία: Το αεροδρόμιο της Καμπέρα εκκενώθηκε έπειτα από πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Καμπέρα, της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, αφού ένοπλος άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για εκκένωση, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας και συνελήφθη από την αστυνομία. Παράλληλα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε πως θα εκδώσει σύντομα ανακοίνωση.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αστυνομικούς να έχουν θέσει υπό κράτηση έναν άνδρα μέσα στο αεροδρόμιο ενώ ταξιδιώτες παρακολουθούν. Άνθρωποι έχουν επίσης συγκεντρωθεί έξω από το αεροδρόμιο μετά την εκκένωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης