Τροχαίο με μηχανές στην Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος – Ανήλικοι και χωρίς δίπλωμα οι οδηγοί

Must Read

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 15χρονος σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα, μετά από τροχαίο με μηχανή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του τα πρώτα 24ωρα.

Ο ανήλικος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο τροχαίο που σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα. Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 15χρονος και το μηχανάκι που οδηγούσε 17χρονος συγχωριανός του συγκρούστηκαν, ενώ τα δύο μηχανάκια κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, από Πουρνάρι προς Ευαγγελισμό σε ευθεία της κεντρικής οδού που διασχίζει και την Ελάτεια.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 15χρονος και ελαφρύτερα ο 17χρονος. Όπως ήταν ανεμενόμενο κανένας από τους δύο ανήλικους δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης αλλά ούτε και κράνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This