Δελφίνι έπλεε νεκρό σε παραλία γεμάτη κόσμο στη Χαλκιδική

Must Read

Αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν χθες, όσοι έκαναν μπάνιο στην παραλία στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής, καθώς ένα δελφίνι επέπλεε νεκρό στη θάλασσα.

Βλέποντάς το, κάποιοι κολύμπησαν στο σημείο όπου βρισκόταν και κατάφεραν να το βγάλουν στην ακτή, όμως, δυστυχώς, το θηλαστικό ήταν ήδη νεκρό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του grtimes.gr. Μετά από λίγη ώρα κατέφτασαν άντρες του λιμενικού Νέων Μουδανιών, όπου και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το συμβάν, με κλιμάκιο του δήμου να το περισυλλέγει το πρωί της Κυριακής και να το θάβει κοντά στη Νέα Τρίγλια.

Το δελφίνι, σύμφωνα με το grtimes.gr, δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε σε αποσύνθεση και εκτιμάται πως ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα μέτρο και ζύγιζε περίπου 60 κιλά. «Το περισυλλέξαμε σήμερα (Κυριακή) στις 8 το πρωί, με ένα μηχάνημα του δήμου και έναν εργάτη», αναφέρει ο κ. Καραπανταζής διευκρινίζοντας ότι, κατόπιν εντολής του λιμενικού, τμήματος «βοηθάμε σε τέτοιες περιπτώσεις».

Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας του δήμου Νέας Προποντίδας Γιάννης Καραπανταζής, «στα οκτώ χρόνια θητείας μου, τέτοιο περιστατικό με νεκρό δελφίνι μου έχει συμβεί άλλες δυο φορές».

*πηγή φωτο: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This