ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑνήλικη μεταφέρθηκε ημιλυπόθημη σε νοσοκομείο της Κρήτης

Ανήλικη μεταφέρθηκε ημιλυπόθημη σε νοσοκομείο της Κρήτης

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν στην Κρήτη τα περιστατικά ανηλίκων που μεταφέρονται σε κατάσταση οξείας μέθης σε νοσοκομεία.

Αυτήν την φορά μία 15χρονη εντοπίστηκε σε ημιλυπόθημη κατάσταση, στην παραλία της Νέας Χώρας. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε την νεαρή κοπέλα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί οι γιατροί την περιέθαλψαν και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές που ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 15χρονη προμηθεύτηκε αλκοόλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης