Κυρώσεις και κατά του Ιράν ζητά τώρα η Ουκρανία!

«Η χώρα που καταπιέζει τον ίδιο της το λαό, δίνει τώρα όπλα στα ρωσικά τέρατα για μαζικές δολοφονίες στην καρδιά της Ευρώπης...», τονίζει ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Μικαΐλο Ποντολιάκ

Must Read

Μερίδιο ευθύνης στο Ιράν καταλογίζει το Κίεβο για τους θανάτους αμάχων από τους συνεχείς ρωσικούς βομβαρδισμούς σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας, καθώς αυτοί γίνονται με drones ιρανικής κατασκευής!

Ως εκ τούτου, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα κάλεσε σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να προβεί σε κυρώσεις και κατά της Τεχεράνης. Είναι απαραίτητο «να επιβληθούν κυρώσεις στο Ιράν, επειδή προμήθευσε με drones τη Ρωσία», υπογράμμισε στο Twitter ο Ουκρανός ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αυξηθεί οι βομβιστικές επιθέσεις των Ρώσων με ιρανικής κατασκευής drones Shahed-136, με το Ιράν να αρνείται, από την πλευρά του, ότι παρέχει στη Ρωσία τα τηλεκατευθυνόμενα αυτά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Κρεμλίνο προς ώρας αποφεύγει να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο.

«Το Ιράν ευθύνεται για τις δολοφονίες Ουκρανών. Η χώρα που καταπιέζει τον ίδιο της το λαό, δίνει τώρα όπλα στα ρωσικά τέρατα για μαζικές δολοφονίες στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτό σημαίνουν οι ατέλειωτες δουλειές και οι παραχωρήσεις στον ολοκληρωτισμό. Αυτό συμβαίνει όταν οι κυρώσεις δεν επαρκούν», τόνισε από την πλευρά του ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μικαΐλο Ποντολιάκ με ανάρτησή του στο Twitter.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This