Ξέσπασε ο αδερφός του 50χρονου που πνίγηκε στην Αγία Πελαγία, καταγγέλλοντας ότι υπάρχουν ευθύνες

«Πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του να την αποχαιρετήσει, της ζήτησε βοήθεια, της είπε να προσέχει τα παιδιά»

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια και εν μέσω λυγμών μίλησε ο αδερφός του αδικοχαμένου 50χρονου Κώστα Βεργάκη, που πνίγηκε στην Αγία Πελαγία, κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη.

Ο Γιώργος Βεργάκης που ζει στην Αθήνα, πήγε στην Αγία Πελαγία για τη διαδικασία ανάσυρσης του αυτοκινήτου του αδερφού του, που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και σφήνωσε στο αντιπλημμυρικό έργο. Μίλησε στην τηλεόραση CRETA για τον άδικο χαμό του αδερφού του, τονίζοντας ότι η οικογένεια δεν θα αφήσει έτσι την υπόθεση και θα αναζητήσει ευθύνες.

«Είναι ευθύνη που δεν την έχουμε εμείς, είναι ένα γεγονός που προέκυψε από ένα ατύχημα, αλλά εδώ υπάρχουν ευθύνες και υπάρχουν χρόνια τώρα! Δεν προέκυψαν αυτή τη στιγμή, είναι πασίγνωστο στην Αγία Πελαγία, τρεις φορές συνέβη το ίδιο περιστατικό και τις τρεις φορές προσπαθούσε ο αδερφός μου. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη, χάσαμε τον άνθρωπο μας» είπε κλαίγοντας ο αδελφός του 50χρονου.

Ο Κώστας Βεργάκης πήγε στην περιοχή για να καθαρίσει κάποια πράγματα στο κατάστημα που διατηρεί, έχοντας μαζί του και την Ευγενία Σηφάκη-Κιρίλοβα, που επίσης την παρέσυραν τα ορμητικά νερά και πνίγηκε.

«Όπως ακούσαμε από τις περιγραφές των ανθρώπων που είχαν βγει στα μπαλκόνια, είχαν μπει τα νερά μέσα. Το αντιλήφθηκαν και πάνω στον πανικό τους βγήκαν έξω, ήταν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα. Δεν εκτίμησε πιθανόν καλά τα πράγματα, για να σωθούν μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και έκλεισαν τα παράθυρα. Πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του να την αποχαιρετήσει, της ζήτησε βοήθεια, της είπε να προσέχει τα παιδιά. Πήρε και τον σύζυγο της Ευγενίας, για να του πει τι συμβαίνει. Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, τα νερά είχαν αρχίσει να καλύπτουν το αυτοκίνητο. Πανικοβλήθηκαν επειδή δεν μπορούσαν να βγουν από πουθενά και η Ευγενία, άγνωστο πως βγήκε από το πορτ παγκάζ και πιθανόν την παρέσυρε το ρέμα. Αμέσως μετά, το ρέμα σήκωσε το αυτοκίνητο και το έβγαλε έξω. Τα υπόλοιπα δυστυχώς, τα ξέρουμε…» σημείωσε ο αδερφός του 50χρονου με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This