Αγία Πελαγία: Με drone εντόπισαν την 50χρονη – Θαμμένη ανάμεσα σε φερτά υλικά η σορός της

Τραγική φιγούρα ο απαρηγόρητος σύζυγος...

Must Read

Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν με και τον εντοπισμό της σορού της 50χρονης μητέρας στην Κρήτη, η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη θάλασσα με το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν η ίδια και ένας οικογενειακός της φίλος, φωτογράφος, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του από τη θεομηνία που χτύπησε την περιοχή.

Οι ελπίδες για την άτυχη γυναίκα είχαν αρχίσει να αργοσβήνουν από χθες το απόγευμα στην Αγία Πελαγία, καθώς οι ώρες περνούσαν, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό σημάδι ζωής από την 50χρονη. Σήμερα το πρωί, οι διασώστες που επιχειρούσαν στην περιοχή εντόπισαν τη σορό της, μετά από υπόδειξη του χειριστή του drone της Πυροσβεστικής. Ήταν εκείνος που είδε κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα, «θαμμένο» ανάμεσα σε δεκάδες φερτά υλικά, κυρίως καλάμια, αλλά και κάθε είδους υλικό που είχε παρασυρθεί από τα καταστήματα εξαιτίας του χείμαρρου.

Ευθύς αμέσως στο σημείο έσπευσαν τα φουσκωτά του λιμενικού μαζί με το πλωτό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους αυτοδύτες και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς ήταν πολύ κοντά στη βραχώδη ακτή και ο κυματισμός ήταν πολύ έντονος, κατάφεραν να προσεγγίσουν και να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο όντως για σορό γυναίκας, την οποία επιβίβασαν σε πλωτό που έσπευσε στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

Η νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε στην ακτή, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και κλήθηκε επιτόπου ο σύζυγος της, Μιχάλης Σηφάκης, και οι συγγενείς της γυναίκας, ούτως ώστε να γίνει η ταυτοποίηση της.




«Κάλεσε γρήγορα βοήθεια το 112, γιατί μου έχει πάρει το νερό το αμάξι»

Λίγο πριν εντοπιστεί η σορός της συζύγου του, ο κος Σηφάκης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στις 6» της ΕΡΤ. Αποκάλυψε την τελευταία φορά που μίλησε με τη σύζυγό του: «Με πήρε η γυναίκα μου πρώτα και έκλαιγε. Μετά από ένα λεπτό με παίρνει και ο Κωστής τηλέφωνο και μου λέει “Μιχάλη κάλεσε γρήγορα βοήθεια το 112 γιατί μου έχει πάρει το νερό το αμάξι”. Παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο το 112, είπαμε τι γίνεται, πέρασε 1,5 λεπτό, ξαναπαίρναμε τα παιδιά τηλέφωνο πίσω, τίποτα, νεκρά τα τηλέφωνα και των δύο. Ξανακαλούσαμε, τίποτα. Πήρα το γιό μου γρήγορα, ήρθαμε εδώ πέρα με ένα σχοινί, με δυσκολία, ο δρόμος ήταν κλειστός, βρήκαμε το μέρος που ήταν αυτό το παλιό κτίσμα, ακόμα έτρεχε το νερό, ήταν δύσκολο, κατεβήκαμε σιγά-σιγά, με ένα σχοινί δεμένοι και οι δύο, από άκρη σε άκρη. Κάποια στιγμή αντικρίσαμε το αμάξι του Κώστα, κάποια στιγμή με έβαλε και εμένα το νερό από κάτω, ευτυχώς το παιδί και άλλος ένας κύριος με τραβήξαν έξω, ευτυχώς είχα δεθεί και μετά πήγαμε από άλλη μεριά, από πιο σταθερό σημείο, πάλι οι δυό μας, ξαναδεθήκαμε, πλησιάσαμε και βγάλαμε πολλά αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ που ήταν ανοιχτό. Κάποια στιγμή συναντήσαμε τον Κώστα στη θέση του οδηγού, δεν βλέπαμε τίποτα από τη λάσπη».




Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιωνόταν αυτό που όλοι φοβόντουσαν από την πρώτη στιγμή, με τον ίδιο να μην μπορεί, πλέον, να συγκρατήσει τα δάκρυά του…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This