Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης – Τι του φώναζε από το τηλέφωνο πριν από την τραγωδία

«Άκουγα την γυναίκα μου να φωνάζει, έκανε σαν τρελή»

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας που νωρίτερα σήμερα το πρωί ανασύρθηκε νεκρή από την θάλασσα, μετά την σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε χθες την Αγία Πελαγία, στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό της γυναίκας, ο σύζυγός της σε δηλώσεις του είχε περιγράψει τον διάλογό τους, την στιγμή που εκείνη βρέθηκε στην δίνη των καιρικών φαινομένων.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία δίχως τέλος στην Αγία Πελαγία: Νεκρή και η 50χρονη που αγνοείτο

«Με πήρε η γυναίκα μου πρώτα και έκλαιγε και σαν να καταλάβαμε ότι δεν κάνουν τίποτα και φεύγουν γιατί βρέχει, δεν καθάρισαν δηλαδή αυτό το χώρο που ήθελαν να καθαρίσουν. Μετά από ένα λεπτό με παίρνει και ο Κωστής τηλέφωνο και μου λέει ”Μιχάλη κάλεσε γρήγορα βοήθεια το 112 γιατί μου έχει πάρει νερό το αμάξι”. Όταν μιλούσε ο Κώστας άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει πιο έντονα. Έκανε σαν τρελή. Παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο το 112, είπαμε τι γίνεται, πέρασε ενάμισυ λεπτό, ξαναπαίρναμε τα παιδιά τηλέφωνο πίσω, τίποτα, νεκρά τα τηλέφωνα και των δύο. Ξανακαλούσαμε, τίποτα» είπε ο σύζυγος και συνέχισε:

«Πήρα το γιό μου γρήγορα, ήρθαμε εδώ πέρα με ένα σχοινί, με δυσκολία, ο δρόμος ήταν κλειστός, βρήκαμε το μέρος που ήταν αυτό το παλιό κτίσμα, ακόμα έτρεχε το νερό, ήταν δύσκολο, κατεβήκαμε σιγά-σιγά, με ένα σχοινί δεμένοι και οι δύο, από άκρη σε άκρη».

Κάποια στιγμή όπως είπε αντίκρισαν το αμάξι του άτυχου άνδρα. «Με έβαλε και εμένα το νερό από κάτω, ευτυχώς το παιδί και άλλος ένας κύριος με τραβήξαν έξω, ευτυχώς είχα δεθεί και μετά πήγαμε από άλλη μεριά, από πιο σταθερό σημείο, πάλι οι δυό μας, ξαναδεθήκαμε, πλησιάσαμε και βγάλαμε πολλά αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ που ήταν ανοιχτό. Κάποια στιγμή συναντήσαμε τον Κώστα στη θέση του οδηγού, δεν βλέπαμε τίποτα από τη λάσπη».



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This