Εκτόξευση για το Open

Οι αλλαγές στο Open έχουν φέρει διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση

Must Read

Το Οpen κάνει θαύματα σιγά σιγά στη μυθοπλασία και την ψυχαγωγία. Η μεγάλη αλλαγή του σταθμού είναι ήδη ορατή στην τηλεθέαση.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Open Γιάννης Λάτσιος προχώρησε σε ριζικές αλλαγές και σε νέο πρόγραμμα, κράτησε και στήριξε τις εκπομπές που άξιζαν, άνοιξε την πόρτα στη μυθοπλασία, και όλα αυτά «μεταφράζονται» σε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και σηματοδοτούν την επιστροφή του καναλιού στη διαφημιστική αγορά.

Στη μυθοπλασία η σειρά εποχής «Ερωτας φυγάς» ήρθε στο Open για να μείνει και κατάφερε να ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Η καθημερινή σειρά αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά της στους πίνακες της τηλεθέασης. Μάλιστα έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της κοινό, το οποίο σπεύδει κάθε απόγευμα να απολαύσει τον καταδικασμένο έρωτα της Αλεξάνδρας και του Μάρκου. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η τηλεθέαση έχει σταθεροποιηθεί σε διψήφιο ποσοστό στο σύνολο του κοινού. Το μεγαλύτερο μέρος αποτελείται από γυναίκες, οι οποίες συντονίζονται καθημερινά στο κανάλι της Παιανίας, φτάνοντας το 16,2% (ηλικίες 45-64) και το 11% (ηλικίες 25-54). Σημαντικός είναι και ο αριθμός που παρακολουθεί τη σειρά σε μεταχρονολογημένη μετάδοση, με μέσο όρο κάτι παραπάνω από 280.000 τηλεθεατές.

Οσον αφορά τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» του Μανούσου Μανουσάκη, μόνο και μόνο που η παραγωγή διδάσκει Ιστορία, μαζί με τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, την κάνουν να ξεχωρίζει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Ο Μανούσος Μανουσάκης και η ομάδα του ζωντάνεψαν τη συνέχεια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και μας ταξιδεύουν πλέον σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ελληνισμό, αυτή της Μικρασιατικής Καταστροφής. Παραδοσιακά κοστούμια και σκηνικά αποδεικνύουν κάθε Κυριακή πως σειρές σαν αυτή έχουν έρθει για να μείνουν! Τη σειρά παρακολουθούν περισσότεροι από 300.000 τηλεθεατές στο γενικό σύνολο.

Από την άλλη μεριά, στις ψυχαγωγικές εκπομπές η προσπάθεια της Ελένης Τσολάκη έχει στεφθεί με επιτυχία. Με μέσο όρο τηλεθέασης 7,4%, σημαντικά πάνω από αυτόν του καναλιού σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό, αλλά και +1,5% πάνω από την περσινή του σεζόν, το «Open Weekend» βάζει το δικό του λιθαράκι στην αναγέννηση του σταθμού, απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό. Γι’ αυτό και την Ελένη από το φθινόπωρο του 2023, όπως λέγεται, την περιμένουν εκπλήξεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This