ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤο σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού ιερέα που αυτοκτόνησε στην Πάτρα

Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού ιερέα που αυτοκτόνησε στην Πάτρα

«Αδελφέ μου αγαπημένε, Καλή Ανάσταση, καλή αντάμωση, Καλό Παράδεισο»

Συγκλόνισε η δυσάρεστη είδηση με την αυτοκτονία ιερέα στην Πάτρα, ο οποίος προχώρησε σε «βουτιά» θανάτου από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Φαναρίου και Ελλησπόντου, το πρωί της Τρίτης.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στο οδόστρωμα από γείτονες, οι οποίοι και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σπαρακτικό το μήνυμα του αδερφού του, ο οποίος είναι επίσης ιερέας και προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς. Ο πάτερ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τον αδελφό του π. Αλέξανδρο, που έδωσε τέλος στη ζωή του:

«Αδελφέ μου αγαπημένε, η Ενορία μας σ’ ευχαριστεί για την ευλογημένη παρουσία σου. Καλή Ανάσταση, καλή αντάμωση, Καλό Παράδεισο».

Σύμφωνα με όσα είπαν κάτοικοι της περιοχής στο Tempo24.news, ο ιερέας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να ήταν και η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*πηγή φωτογραφίας: Tempo24.news

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης