ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΧανιά: Χειροπέδες σε 51χρονο που έκανε φάρσα για βόμβα στα δικαστήρια Χανίων

Χανιά: Χειροπέδες σε 51χρονο που έκανε φάρσα για βόμβα στα δικαστήρια Χανίων

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έπεσε ένας 51χρονος ο οποίος, χθες το πρωί,λαχτάρησε το προσωπικό των δικαστηρίων στα Χανιά και όσους πολίτες βρίσκονταν εκεί όταν τηλεφώνησε και είπε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο!

Αμέσως μόλις έγινε το τηλεφώνημα που αποδείχθηκε πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία άρχισε να εκκενώνει το χώρο ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερεύνησαν το σημείο για τυχόν εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο…φαρσέρ έπεσε στα χέρια της αστυνομίας λίγες ώρες αργότερα και κατηγορείται για απειλή και διατάραξη δικαστικών συνεδριάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέτοιου είδους πλάκες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δύο εβδομάδες, ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν στα Χανιά, στο Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και σε σούπερ μάρκετ, αλλά και στο Ηράκλειο στα τέλη του Οκτωβρίου με μία γυναίκα, αυτή τη φορά, να προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης