Χανιά: Χειροπέδες σε 51χρονο που έκανε φάρσα για βόμβα στα δικαστήρια Χανίων

Must Read

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έπεσε ένας 51χρονος ο οποίος, χθες το πρωί,λαχτάρησε το προσωπικό των δικαστηρίων στα Χανιά και όσους πολίτες βρίσκονταν εκεί όταν τηλεφώνησε και είπε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο!

Αμέσως μόλις έγινε το τηλεφώνημα που αποδείχθηκε πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία άρχισε να εκκενώνει το χώρο ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερεύνησαν το σημείο για τυχόν εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο…φαρσέρ έπεσε στα χέρια της αστυνομίας λίγες ώρες αργότερα και κατηγορείται για απειλή και διατάραξη δικαστικών συνεδριάσεων.

Τέτοιου είδους πλάκες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δύο εβδομάδες, ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν στα Χανιά, στο Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και σε σούπερ μάρκετ, αλλά και στο Ηράκλειο στα τέλη του Οκτωβρίου με μία γυναίκα, αυτή τη φορά, να προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This