ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΙωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανακοίνωσαν πότε θα παντρευτούν

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανακοίνωσαν πότε θα παντρευτούν

Έδωσαν κάποιες απαντήσεις λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μιλώντας για την καθημερινότητά τους καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για τα επαγγελματικά τους σχέδια, το όνομα του μωρού αλλά και πότε σκοπεύουν να παντρευτούν καθώς η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει στη Βενετία.

@newsbreakgr

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανακοίνωσαν πότε θα παντρευτούν #ioannatouni #dimitrisalexandrou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος, αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό. Έχουμε σκεφτεί για όνομα, αλλά δε θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα. Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση και εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε με χιούμορ: «Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης