Τα καλά τα κράτησε για το… τέλος η Ολλανδία

Must Read

Η Σενεγάλη μπορεί να κέρδισε τη μάχη της εξέδρας, να διεκδίκησε τη νίκη, κάποια στιγμή να… συμβάστηκε με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η Ολλανδία δεν είχε πει τον τελευταίο της λόγο.

Μίλησε δύο φορές, στο 84′ όταν ο Ντε Γιονγκ βρήκε έξοχα τον συμπαίκτη του στην Αϊντχόφεν Γιάκπο που έβαλε γκολ και υποθήκη για το πρώτο τρίποντο της πορτοκαλί ομάδας.

Στις καθυστερήσεις μίλησε για δεύτερη φορά όταν Ντεπάι επεχείρησε το σουτ, έδιωξε δύσκολα ο Μεντί, αλλά στην επιστροφή ο Κλάασεν την έστειλε στα δίχτυα.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι Μεντί δεν ήταν σε καλή μέρα. Έχασε όλες, σχεδόν, τις μάχες στον αέρα. Φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκε.

Η Ολλανδία δεν εντυπωσίασε. Ο φίλοι της περίμεναν κάτι καλύτερο, αλλά έδειξε ότι είναι ουσιαστική. Κρατά τη νίκη και τη φόρμα του σκόρερ του πρώτου γκολ Κόντι Γκάκπο που έφθασε τις δέκα εμφανίσεις και τα τέσσερα γκολ.

Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σισέ, Ντιαλό (62′ Γιάκομπς), Ν. Μεντί, Ι. Γκέιγ, Κουγιατέ (74′ Α. Γκέιγ), Ντιατά (74′ Τζάκσον), Ντιά (69′ Σ. Ντιένγκ), Ι. Σαρ.

Ολλανδία: Νόπερτ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρ. ντε Γιονγκ, Χάκπο (90+4′ Ντε Ρον), Μπέρχαουζ (79′ Κόπμαϊνερς), Γιάνσεν (62′ Ντεπάι), Μπέρχβαϊν (79′ Κλάασεν).




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This