Σε ρόλο δικτατορίσκου ο Χατζηδάκης!

Θεώρησε σκόπιμο να προσπαθήσει να επιβάλει σε δημοσιογράφους ποιες ερωτήσεις μπορούν να του υποβάλουν

Must Read

Με ύφος δικτατορίσκου ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης συμπεριφέρεται πλέον στους εκπροσώπους του Τύπου που… τολμούν να τον ενοχλούν. Ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας, ο κύριος Χατζηδάκης θεώρησε σκόπιμο να προσπαθήσει να επιβάλει σε δημοσιογράφους ποιες ερωτήσεις μπορούν να του υποβάλουν.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αναπληρώτρια υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου δεν έχουν τίποτε θετικό να πουν -και πολλά που δεν θέλουν να πουν- σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην «Κιβωτό του Κόσμου», αλλά και για τα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν για το σύνολο των δραστηριοτήτων που είναι υπό την εποπτεία τους.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου με θέμα την Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας, ο κ. Χατζηδάκης προσπάθησε να ξεγλιστρήσει, λέγοντας ότι επί των εξελίξεων -μετά και τη σχετική σύσκεψη στο Μαξίμου- θα τοποθετηθεί συνολικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επομένως δεν θα δεχθεί ερωτήσεις επ’ αυτού.

Ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι, από τη στιγμή που η εποπτεία των προνοιακών δομών -κρατικών ή μη- είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας, οι διαπιστευμένοι συντάκτες του υπουργείου είναι υποχρεωμένοι και δικαιούνται να ρωτήσουν. Αυτό που δεν είναι προφανές, αλλά πρωτοφανές, είναι η συμπεριφορά του κυρίου Χατζηδάκη, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις, αλλά εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων!

Και το αποκορύφωμα της χυδαιότητας του υπουργού -που κάθε λίγο και λιγάκι θέλει να εμφανίζεται ως πολέμιος του λαϊκισμού- είναι το γεγονός πως κατηγόρησε τους παρόντες στη συνέντευξη Τύπου δημοσιογράφους ότι «δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των αναπήρων». Επειδή, δηλαδή, αποκαλύφθηκε η γύμνια του υπουργού και της αναπληρώτριας σε σχέση με όσα γίνονται κάτω από τη μύτη τους, ο κ. Χατζηδάκης κατέφυγε εύκολα στο άκρον άωτον του λαϊκισμού: Θέλησε να παρουσιάσει τους λειτουργούς της ενημέρωσης ως δήθεν αδιάφορους για τα Ατομα με Αναπηρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This