ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEH Eλένη Φουρέιρα ντύθηκε υβρίδιο του Αστυνόμου Σαΐνη και της Μπάρμπι

H Eλένη Φουρέιρα ντύθηκε υβρίδιο του Αστυνόμου Σαΐνη και της Μπάρμπι

Φόρεσε το μόνο ρούχο που μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύντροφό της Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Αυτό δεν την εμποδίζει καθόλου από το να συνεχίζει την αγαπημένη της συνήθεια που είναι να φωτογραφίζεται με διαφορετικά look και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Mάλιστα, η τελευταία της στυλιστική εμφάνιση ήταν αρκετά εκκεντρική και φόρεσε ίσως το μοναδικό ρούχο το οποίο θα μπορούσε να κρύψει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τραγουδίστρια φόρεσε μια super oversized ροζ καμπαρντίνα με ασορτί ζώνη, μπότες σε σομόν χρώμα και κράτησε ένα γαλάζιο κροκό τσαντάκι, συνοδεύοντας την εμφάνισή της με τη λεζάντα: «Αν ο αστυνόμος Σαΐνης ήταν η Μπάρμπι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης