Τα συγκλονιστικά λόγια της Δώρας Τσαμπάζη όταν παρέλαβε το βραβείο ΠΣΑΤ για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη βρέθηκε εκεί και ακόμη μια φορά τα λόγια της συγκίνησαν τους πάντες

Must Read

Στην εκδήλωση της 69ης Ετήσιας Γιορτής των Κορυφαίων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και οι ομάδες που ξεχώρισαν μέσα στο 2022.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, για να παραλάβει το βραβείο προς τιμήν του άνδρα της.

Όταν η Δώρα Τσαμπάζη ανέβηκε στο βήμα για να παραλάβει το βραβείο τα λόγια της ήταν συγκλονιστικά.

«Εύχομαι να μην ήμουν εδώ και να μην ήταν αυτός ο λόγος που βρίσκομαι εδώ… Ο Αλέξανδρος ήταν ένας υπέροχος σύντροφος και πατέρας. Ένας αθλητής με τη δική του μοναδική πορεία στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα… Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην κορυφή, η επιτυχία δεν τον διάβρωσε, δεν τον άλλαξε. Αντίθετα, τον έκανε ακόμα πιο ταπεινό, ακόμα πιο κοινωνικά ευαίσθητο, πιο αλληλέγγυο και έτσι έφτασε και σε αυτή την πολύ συγκινητική απόφαση να δώσει τα μετάλλιά του σε δημοπρασία λίγο πριν φύγει» είπε  η Δώρα Τσαμπάζη.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This