Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την επιστροφή στο My Style Rocks (video)

Must Read

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης – Τα Θέλω Όλα» και ένα από τα πράγματα που ρωτήθηκε, ήταν φυσικά η πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο «My Style Rocks»3.

Οι τηλεθεατές που «αγκάλιασαν» το ριάλιτι μόδας που παρουσίασε πρώτη η Ευαγγελία Αραβανή με το καυστικό της χιούμορ, και στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που έχουν εξελιχθεί σε θρίλερ. 

Η Queen Diva, με χαριτωμένο τρόπο, δεν διέψευσε τις φήμες για την επιστροφή της ωστόσο παρουσίασε ότι στα μελλοντικά της σχέδια είναι και ένα μεταπτυχιακό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This