Θάνατος 50χρονου λογιστή: Ακόμη και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» υποψιάζεται η ΕΛ.ΑΣ.!

Από τα χέρια του είχαν περάσει κάτι λιγότερο από 17 εκατομμύρια ευρώ - Δεκάδες οι εξαπατημένοι πελάτες του

Must Read

Την ώρα που η 47χρονη, μητέρα τριών παιδιών, έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, ενώ δηλώνει αθώα, παρά το γεγονός ότι η ίδια τον έσπρωξε στο θάνατό του, δεκάδες άλλα θύματα του νεκρού θρηνούν τα… χιλιάδες ευρώ που τού έδωσαν για να τα επενδύσει! 

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό ρεπορτάζ του το «LIVE NEWS», από τα χέρια του ασφαλιστή είχαν περάσει συνολικά κάτι λιγότερο από 17 εκατομμύρια ευρώ. «Δεκαεφτά εκατομμύρια ευρώ έχει “φάει”. Δεκαεφτά εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά τα λεφτά. Ο άνθρωπος ήταν ένας κυριλέ απατεώνας. Και σίγουρα τα 17 εκατομμύρια δεν τα κάνεις μόνος σου. Δεν θεωρούσα ότι τα έκανε όλα μόνος του. Έχει καταστρέψει τη μισή Ελλάδα θεωρώ», δηλώνει ένα από τους δεκάδες ανθρώπους που φαίνεται πως εξαπάτησε ο 50χρονος.

Αυτό που ψάχνουν πλέον οι αρχές είναι η «διαδρομή» του αστρονομικού αυτού ποσού. Το αν όλα αυτά τα χρήματα δηλώνονταν και φορολογούνταν, με την -όχι και τόσο αβάσιμη- υποψία ότι στο γραφείο του 50χρονου είχε στηθεί μια φάμπρικα συναλλαγών «μαύρου χρήματος».




Ένα από τα θύματα του ασφαλιστή μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή για το πώς εξαπατήθηκε από εκείνον αναφέρει τα εξής: «Εγώ του έδωσα 12.000 προκαταβολή τον Ιούνιο του 2021 και πήρα το αμάξι μου, το Σεπτέμβριο του 2021, για ένα αμάξι SUV. Με τα χρήματα αυτά, αγοράζεις το αμάξι για εννέα μήνες, χωρίς να πληρώνει σέρβις, χωρίς τα σήματα και χωρίς τέλη. Όταν γυρνούσα το αυτοκίνητο, θα έπαιρνα το κεφάλαιο, μείον 5%».

Όσον αφορά στην ημέρα όπου θύματα απάτης του 50χρονου πήγαν στο γραφείο του, για να του ζητήσουν εξηγήσεις, ο ίδιος είπε πως «ήμουνα και την Παρασκευή και το Σάββατο εκεί. Το βίντεο που έχετε είναι από το Σάββατο. Δέχτηκε και ξυλοδαρμό και πολλές βρισιές και υπήρχε πολύ ένταση. Πάντως, ο άνθρωπος υπέφερε, γιατί είχε πάρει χάπια και εκείνες και τις προηγούμενες μέρες. Δεν ανταποκρινότανε».

«Τον είχαν διαλύσει»

Το βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε, δεν είναι άλλο από το ντοκουμέντο που -κατά πάσα πιθανότητα- τράβηξε η 47χρονη που προφυλακίστηκε για την εμπλοκή της στον θάνατο του 50χρονου. Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, η ίδια παρουσιάστηκε πιο συγκαταβατική και μάλιστα φαινόταν να υποστηρίζει τον 50χρονο μπροστά στο εξαγριωμένο πλήθος. «Τον είχαν διαλύσει. Την Παρασκευή πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο. Το πρωί που τον συνάντησα, έτρεμε. Ένα ανθρωπάκι ήταν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.




«Να μπαίνει κόσμος να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Τίποτε αυτός, ήταν λες κι είχε πάρει χάπια», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Εγώ όταν μπήκα στο γραφείο, τα είχαν σπάσει όλα. Είχαν βάλει φωτιά μέσα σε κάτι τραπεζάκια. Ο Νίκος ήταν σαν τρομαγμένος. Μίλαγα σε έναν άνθρωπο ζόμπι, δεν είχε καταλάβει τι είχε κάνει. Έλεγε ασυναρτησίες. Ένα ζόμπι», αναφέρει ένα ακόμη θύμα απάτης του 50χρονου, που το πρωί του Σαββάτου πήγε να ζητήσει πίσω τα 5.000 ευρώ που του είχε δώσει. «Μετά από μένα, ήρθε 9:30 ένα παλικάρι “του έδωσα 100 χιλιάδες“. Πώω, βγαίνω έξω που είχαν μαζευτεί 30 άνθρωποι και άκουγες “200 χιλιάδες, 50 χιλιάδες, 20 χιλιάδες…“. Ήταν όλα αυτοκίνητα της (εταιρείας)», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είχε δώσει σε όλη την Ελλάδα»

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η εταιρεία είχε απαγορεύσει τον τελευταίο καιρό στον 50χρονο να νοικιάζει αυτοκίνητα, με τον ασφαλιστή να έχει επιστρατεύσει ακόμη και την καθαρίστρια του γραφείου του, προκειμένου να συνεχίσει τη δράση του. «Μέχρι και το Σάββατο του έβαζαν λεφτά οι άνθρωποι. Από τη Θεσσαλονίκη που είχε δώσει, από τα νησιά που είχε δώσει αυτοκίνητα. Είχε δώσει σε όλη την Ελλάδα, ακόμη δεν έχετε ακούσει τίποτα. Μου έλεγε “θα έρθουν από την Αλεξανδρούπολη, από την Καρδίτσα. Ξέρεις πόσα αυτοκίνητα, πόσο κόσμο έχει κοροϊδέψει;”», προσθέτει.

Όπως είναι φυσικό, πλέον η εταιρεία ζητά πίσω τα αμάξια από τα θύματα του 50χρονου, καθώς ο τελευταίος είχε σταματήσει να πληρώνει τις μηνιαίες δόσεις από τις αρχές Νοεμβρίου.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This