Μαργαρίτα Φουρέιρα στην αδελφή της: «Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου»

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε περίπου ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί που είναι αγόρι. Πατέρας του παιδιού της είναι ο σύντροφός της ο ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

Η Ελένη Φουρέιρα, είχε ένα δύσκολο πρώτο τρίμηνο στην εγκυμοσύνη της εξ αιτίας μιας σοβαρής αποκόλλησης, και αναγκάστηκε να μείνει τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έδωσε μια συνέντευξη στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Vogue και εξομολογήθηκε λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

Αν και ακόμη το περιοδικό δεν έχει κυκλοφορήσει, ήδη όσες φωτογραφίες έχουν εμφανιστεί κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και οι δηλώσεις της. Η αδερφή της Ελένης, Μαργαρίτα Φουρέιρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εν λόγω φωτογράφιση και έγραψε στη λεζάντα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα», έγραψε η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Μαργαρίτα. Η Ελένη Φουρέιρα έκανε repost την εν λόγω ανάρτηση και έβαλε ένα emoji με βουρκωμένα μάτια υποδηλώνοντας συγκινημένη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This