Στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν – Την αστυνομία κάλεσαν οι γονείς του Μπ. Αναγνωστόπουλου για την εγγονή τους

Οι γονείς της Καρολάιν δεν είχαν καμία επαφή μαζί τους

Must Read

Παραλίγο να δημιουργηθεί «θερμό» επεισόδιο μεταξύ των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της μητέρας της Κάρολαιν Κράουτς, Σουζάνα στην Αλόννησο, με αφορμή την μικρή Λυδία, την κόρη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό»,η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στην Αλόννησο για λίγες ημέρες γιατί υπήρχαν κάποιες διοικητικές εκκρεμότητες τις οποίες έπρεπε να διεθευτήσει.

Την επίσκεψη στο νησί επιβεβαίωσε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς: «η Σουζάνα επέστρεψε στην Αλόννησο για μια σύντομη διαμονή, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες διοικητικές λεπτομέρειες και θα επιστρέψει σύντομα στις Φιλιππίνες».

Μαζί της δεν είχε την εγγονή της η οποία έμεινε στις Φιλιππίνες, στην αδερφή της Καρολάιν.

Φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει επίσης την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στο νησί, λέγοντας ότι έτυχες θερμής υποδοχής.

Μόλις οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έμαθαν για την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στην Αλόννησο, μετέβησαν οι ίδιοι στο νησί για να δουν αν είχε μαζί την εγγονή τους. 

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, έχουν το δικαίωμα να βλέπουν την μικρή τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα.

Όταν πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν ήταν μαζί με την γιαγιά της, κάλεσαν την αστυνομία, καταγγέλλοντας παράβαση του όρου επικοινωνίας με την εγγονή τους.

Μάλιστα, οι γονείς της Κάρολαιν φέρονται να μην άνοιξαν καν την πόρτα και να παρέπεμψαν την οικογένεια του Μπάμπη στον δικηγόρο τους.

Ο φίλος της οικογένειας είπε πως η μητέρα της Καρολάιν έχει πικραθεί που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This