Aυγερινός Χατζίδης: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της Ελένης Χατζίδου

Έχει μεγάλη αδναμία στην ανηψιά του Μελίτα

Must Read

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια αφού το 2019 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μελίτα. Τη φετινή σεζόν το αγαπημένο ζευγάρι παρουσιάζει την εκπομπή “Breakfast@Star”.

Η Ελένη Χατζίδου είναι 42 ετών, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στον τόπο καταγωγής της την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε στο τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, δουλεύοντας σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Στην προσωπική της ζωή γνώρισε τον Ετεοκλή Παύλου την Άνοιξη του 2018 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2019. Το Σεπτέμβριο του 2019 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους ενώ το Σεπτέμβριο του 2021 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους.

«Δέκα χρόνια τον περνάω, τι νομίζεις, ξέρω τι κάνω», είπε η Ελένη Χατζίδου καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τη διαφορά ηλικίας τους με τον Ετεοκλή Παύλου να σχολιάζει: «Με περνάνε εμένα για μεγαλύτερο».

H Eλένη Χατζίδου έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό, τον Αυγερινό Χατζίδη ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στην ανηψιά του Μελίτα και δεν θα λέγαμε ότι μοιάζει στην αδερφή του. Ο Αυγερινός Χατζηχρυσός είναι μόνιμος στο στρατό και το προφίλ του στο Instagram είναι γεμάτο από φωτογραφίες με την αδερφή και το γαμπρό του ενώ είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This