Mελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έκλεισε τα 19

Και τα γιόρτασε στο Λονδίνο μαζί με τη μητέρα της

Must Read

H κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, από τότε που έγινε 18 ετών, άρχισε να είναι αρκετά κοινωνικά δραστήρια, έκανε σχέση με τον επιχειρηματία personal trainer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τραγούδησε με τη μαμά της στη σκηνή και έφυγε για σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/CLZBpSIlhId/

Η μητέρα της την επισκέπτεται συχνά στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και μόλις πριν λίγες ημέρες βρέθηκε και πάλι εκεί για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της καθώς έγινε 19 ετών.

Στο βίντεο που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται να σβήνει ένα κερί το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα γλυκό και μετά η μητέρα της να την πνίγει στα φιλιάμς τις ευχές να πέφτουν βροχή κάτω από την ανάρτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This