ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣυγκλονίζει η 19χρονη Βασιλική: «Βγήκα από μια τρύπα και πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου»

Συγκλονίζει η 19χρονη Βασιλική: «Βγήκα από μια τρύπα και πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου»

«Μπαμπά καιγόμαστε»

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές ενός νεαρού κοριτσιού που επέζησε από το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη. Η 19χρονη Βασιλική επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με τον φίλο της προκειμένου να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν.

Όπως αναφέρει η 19χρονη, εκείνη και ο Στέλιος κατάφεραν να βγουν από μια τρύπα και έτσι σώθηκαν: «Την ώρα της σύγκρουσης ήμασταν στο πρώτο τραπέζι του κυλικείου… Ακούστηκε ένα μπαμ και μαύρισαν όλα. Έπιασε απευθείας φωτιά. Βρήκαμε γρήγορα τις αισθήσεις μας. Φώναξα τον Στέλιο. Μου είπε ότι είναι εδώ. Είχε τρύπα στο πάτωμα. Είχε ανοίξει το πάτωμα μπροστά μας. Βγήκαμε από εκεί, βγήκαμε έξω. Εμείς δεν είχαμε κινητά, βρήκαμε ένα τηλέφωνο ξεκλείδωτο. Πήρα τον μπαμπά μου…» είπε μιλώντας στο Tlive η 19χρονη και συνέχισε περιγράφοντας τις ζοφερές εικόνες:

«Περπατήσαμε λίγα μέτρα παρά πέρα. Ο κόσμος καιγόταν! Έπεφτε από τα βαγόνια. Βγήκαν και άνθρωποι που ήταν καλά, με βαλίτσες. Ο Στέλιος ήταν ξυπόλυτος και κρύωνε. Ζητάγαμε από τον κόσμο να μας δώσει μπουφάν. Μου έλεγε να πάμε στη φωτιά που έβγαζε το βαγόνι για να ζεσταθεί. Πιστεύαμε ότι θα πεθάνουμε, ότι αυτές ήταν οι τελευταίες μας στιγμές».

Ο φίλος της Βασιλικής νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα: «Ο Στέλιος είχε κάποια εγκαύματα, εγώ είχα σπάσει τη σπονδυλική στήλη στα πλευρά, κάποιο κάταγμα στο πόδι…» είπε και εξήγησε ότι ήταν από τους πρώτους τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εμείς όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ νωρίς. Όταν βγήκαμε ήμασταν σχεδόν μόνοι μας. Δεν είδα να βγαίνουν άλλοι από το κυλικείο που είχε μετατραπεί σε μάζα. Είχε καεί όλο. Δεν ξεχώριζες ότι εκεί ήταν το κυλικείο και βγήκαμε από εκεί. Κόσμος πήδαγε για να σωθεί αλλά από το άλλο βαγόνι, που είχε πέσει πάνω από το κυλικείο. Κανένας δεν ξέρω αν βγήκε από το κυλικείο και αν τα κατάφερε» περιέγραψε η 19χρονη Βασιλική.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης