Μια συναρπαστική μέρα στο χωριό Διαφάνι με τις «Άγριες Μέλισσες»

Must Read

Πού είναι, άραγε, το χωριό Διαφάνι; Υπάρχει στ’ αλήθεια; Δεν υπήρχε, αλλά ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης φρόντισε να χτίσει μέσα σε πέντε στρέμματα γης, στα Σπάτα, δεκατρία κτίρια σε χρονικό διάστημα δύο μηνών για τις ανάγκες της μεγαλύτερης τηλεοπτικής επιτυχίας των τελευταίων ετών. Το Διαφάνι, λοιπόν, δημιουργήθηκε ειδικά για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, που παρακολουθούν ανελλιπώς 1.500.000 τηλεθεατές!

Διαβάστε επίσης: «Άγριες Μέλισσες»: «Σφαίρες» στον Δούκα, διαλύει τον αρραβώνα η Ασημίνα

Η εφημερίδα «Espresso» επισκέφτηκε το κατασκευασμένο χωριό της διάσημης σειράς, με τον πλακόστρωτο δρόμο, το κουρείο, το σχολείο, τον καφενέ, το ραφτάδικο, τα αρχοντικά, τις βρύσες, τα άλογα, τα παλιά αυτοκίνητα και τις μηχανές, το αστυνομικό τμήμα και το κτίριο του κοινοτάρχη. Μάλιστα, ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς έχει καταφέρει να πετύχει μέχρι και την υγρασία που μπορεί να είχαν τα κτίρια λόγω πολυκαιρίας στον Θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Ο Γιώργος Γάλλος με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη

Η εφημερίδα «Espresso» συνάντησε τους συντελεστές της σειράς-διαμάντι του ΑΝΤ1, μεταξύ των οποίων είναι οι Μαρία Κίτσου (Ελένη), Ελλη Τρίγγου (Ασημίνα), Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω), Λεωνίδας Κακούρης (Δούκας), Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη), Θεοφανία Παπαθωμά (Βιολέτα), Παύλος Ορκόπουλος (Νέστορας) κ.ά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου

Ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε: «Το χωριό που στήσαμε στα Σπάτα μαζί με το πλατό των 800 τετραγωνικών μέτρων, όπου βρίσκονται τα εσωτερικά των σπιτιών, κοστίζει 2.000.000 ευρώ. Αλλά δεν χρησιμοποιούμε μόνο αυτό τον χώρο. Το σπίτι των αδελφών Σταμίρη με τις λεύκες βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο των στούντιο της Finos Film, στα Σπάτα, σε μια έκταση ενός στρέμματος. Τα πλάνα που βλέπετε με τα χωράφια είναι από τη Λιβαδειά και την Κωπαΐδα» αποκαλύπτει φανερά υπερήφανος.

Αυτοκίνητο αντίκα

«40.000 ευρώ το επεισόδιο»

Ο ίδιος, χτυπώντας με τα χέρια του τα κτίρια, προσθέτει: «Δεν είναι τούβλα. Είναι τελάρα με γύψο. Εχω να κάνω τέτοια σειρά εποχής από το “Τρίτο στεφάνι” του αείμνηστου Γιάννη Δαλιανίδη και νιώθω τρισευτυχισμένος. Η σειρά γράφεται ότι κόστισε 6.000.000 ευρώ, δηλαδή 40.000 ευρώ το επεισόδιο; Ε, και; Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι ο ΑΝΤ1 με έπεισε για μια σειρά εποχής, όταν ψυχολογικά η αγορά ήταν πεσμένη. Οι “Aγριες μέλισσες” είναι αρχή για μια νέα τηλεόραση»  λέει και κατόπιν ανοίγει την πόρτα ενός σπιτιού δείχνοντάς πίσω από το σκηνικό μια πισίνα! «Εχουμε κρύψει την πισίνα, την οποία χρησιμοποιούμε μαζί με την εκκλησία που έχουμε χτίσει για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όταν στο κτήμα δεν γίνονται γυρίσματα» εξηγεί.

Η πισίνα πίσω από το πλατό

Η βοηθός σκηνοθέτη φωνάζει «Πάμε γύρισμα» και όλοι σταματούν να μιλούν. Ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) πιάνει από το μπράτσο τον Λάμπρο (Δημήτρη Γκοτσόπουλο) και του λέει να σταματήσει να φλερτάρει την Ελένη, γιατί είναι παντρεμένος. Η σκηνή γυρίζεται και στις 13.00 γίνεται διάλειμμα για φαγητό. Οι ηθοποιοί μπαίνουν στο καφενέ της Βιολέτας, μιλούν στα κινητά τους, κάνουν το τσιγαράκι τους, φτιάχνουν τα μαλλιά τους, διαβάζουν τον ρόλο τους, γελάνε, συνομιλούν, βάφονται, κάποιοι πίνουν καφεδάκι, άλλοι τρώνε από το καθιερωμένο catering.

Η Θεοφανία Παπαθωμά ενώ της φτιάχνουν τα μαλλιά της

Κάπου παρακάτω η δεύτερη σκηνή είναι έτοιμη να γυριστεί. Σιωπή. Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) παρακολουθεί τον γιο του Λάμπρο να μπαίνει κρυφά στο σχολείο με την Ελένη. Πλέον ξέρει ότι διατηρούν μυστικό δεσμό… Τελειώνει η σκηνή και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται για κρασάκι με φάβα, ταραμά, σαρδελίτσα. Γεύμα κάμπου… Οι «κακοί» και «καλοί» γελάνε μαζί, ενώ η σκληρή πεθερά Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) φιλά τη νύφη της Ελένη (Μαρία Κίτσου) η οποία είναι και καλύτερη της φίλη.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Ο Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής Σεβαστός)

Η Κατερίνα Διδασκάλου με τη Μαρία Κίτσου
Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) και Αμαλία Καβάλη (μοδίστρα)
Γιάννης Στάνκογλου και Λευτέρης Χαρίτος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This