Φαίη Σκορδά για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω…»

«Αν δεν θέλει να ξανασχοληθούμε...»

Must Read

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί και δείχνει μάλιστα να ενοχλείται στις ερωτήσεις που του κάνουν οι δημοσιογράφοι αναφορικά με την προσωπική του ζωή.

Ο Ντάνος ωστόσο, θα μπορούσε να πει κανείς πως δίνει λαβές για σχόλια, αφού κυκλοφορεί δημόσια με την «φίλη» του. Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους εθεάθη στον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά να προβληματίζεται καθώς: «Έχω καταλάβει ότι ο ίδιος δεν θέλει καθόλου, εάν ισχύει, να μαθευτεί. Ή καταλαβαίνω ότι είναι απλά φίλοι. Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω αυτό το θέμα. Ποτέ δεν με πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο να μου πει κάτι ή να μου παραπονεθεί».

«Παραπονέθηκε σε μένα», της απάντησε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Εγώ δεν το ήξερα αυτό. Επειδή δεν τον γνωρίζω τον Γιώργο, αν δεν θέλει να ξανασχοληθούμε, κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», κατέληξε η ίδια και πέρασε αμέσως σε άλλο θέμα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This