Φαίη σκορδά για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Αυτό που έκανε δεν μου άρεσε καθόλου! Θα έπρεπε έτσι να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη»

Must Read

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική, φέτος μάλιστα Το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά «η γη της ελιάς».

Πολλοί όμως είναι αυτοί που σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις υποκριτικές του ικανότητες, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι δεν είναι έτοιμος να ανέβει στο σανίδι του θεάτρου.

Αναφορικά με αυτές τις απόψεις, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό μας» και δήλωσε πως: «Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια που μου κάνουν για την υποκριτική και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτιούνται μόνο για εμένα. Συμμετέχω τα τελευταία τρία χρόνια κάπου, προσπαθώ να παρουσιαστώ όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος για το οποιαδήποτε βήμα, που αυτή τη στιγμή είναι η Γη της Ελιάς».

Όσον αφορά το Survivor και την απόφασή του να μην συμμετέχει τόνισε πως: «Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει το Survivor για να σκεφτώ αν θα πάω, ήταν ξεκάθαρη απόφασή μου να μην πάω από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτός για εμένα να λείπω, πέντε και έξι μήνες, ειδικά για έναν τέτοιο λόγο».

Η Ερώτηση όμως που φάνηκε να τον εκνευρίζει ήταν εκείνη που του έκαναν σχετικά με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε απευθυνόμενος στην δημοσιογράφο της εκπομπής.




Η συμπεριφορά του αυτή δυσαρέστησε την Φαίη Σκορδά γεγονός το οποίο εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της.

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο.

Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…»,




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This