ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΈπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε αίθουσα σχολείου στο Βόλο

Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε αίθουσα σχολείου στο Βόλο

Τούς έσωσε το κουδούνι... στην κυριολεξία!

«Άγιο» είχαν μαθητές του 18ου δημοτικού σχολείου του Βόλου, καθώς, τη γλίτωσαν φτηνά από το να τους πέσει… ο ουρανός στο κεφάλι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, σήμερα το πρωί έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι πάνω σε θρανία σε μια από τις αίθουσες του σχολείου, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς την ώρα της «κατάρρευσης», μαθητές και δάσκαλοι βρίσκονταν σε διάλειμμα.

Όσο για τους λιγοστούς μαθητές που είχαν παραμείνει στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, για καλή τους τύχη καθόντουσαν μακριά από το σημείο όπου έπεσαν οι σοβάδες.

Ορμώμενοι από το αναπάντεχο αυτό περιστατικό, κάποιοι από τους γονείς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά, με στόχο να προστατεύσουν τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*πηγή φωτο: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης