ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑπλήρωτες έχει αφήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις κηδείες των θυμάτων στα Τέμπη!

Απλήρωτες έχει αφήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις κηδείες των θυμάτων στα Τέμπη!

Tα γραφεία τελετών ψάχνουν τα χρήματά τους

Απλήρωτα έχει αφήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα γραφεία τελετών που ανέλαβαν τις κηδείες των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση υποσχέθηκε να καλύψει το κόστος των κηδειών των θυμάτων, τα γραφεία τελετών δεν έχουν πληρωθεί.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, η απόφαση έγκρισης δαπάνης έγινε 22/3/2023 και μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδεσμευτεί τα κονδύλια. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών, όταν παρέλαβαν τις σορούς διευκρίνισαν στις οικογένειες ότι θα λάβουν χρήματα, αφού το κράτος θα αναλάμβανε να καλύψει το κόστος.

Παρά τις οχλήσεις τους στο αρμόδιο υπουργείο, οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών δεν έχουν ενημερωθεί για τον λόγο που δεν έχουν λάβει ακόμα τα χρήματα, ενώ υπάλληλοι του υπουργείου κατηγορούν εσωτερικά το οικονομικό τους τμήμα, λέγοντας πως δε γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Σημειώνεται πως σε αντίστοιχη περίπτωση κρατικής δαπάνης για κηδείες, οι διαδικασίες είχαν ολοκληρωθεί εντός 7-10 ημερών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης