Θρίλερ με την επίσκεψη Ζελένσκι στην Γερμανία

Must Read

Συναγερμός ξέσπασε ξαφνικά την ώρα που ο Ζελένσκι είχε επιβιβαστεί σε ελικόπτερο, έπειτα από συναντήσεις στη Γερμανία. Η αιφνίδια επικοινωνία του πιλότου του ελικοπτέρου με την οποία ζητούσε άμεσα να του επιτραπεί να επιστρέψει στο σημείο, δημιούργησε μεγάλη αναταραχή.

Εντέλει, όπως αποδείχτηκε, ο λόγος της αιφνίδιας αίτηση επιστροφής του ελικοπτέρου, ήταν ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος ξέχασε το τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, πριν επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

 

Γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι άφησε πίσω του το smartphone και το power bank του αφού μπήκε σε ένα ελικόπτερο.

 

Η πτήση καθυστέρησε ενώ ένας αξιωματικός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας έτρεξε να πάρει τα υπάρχοντά του. Ο Ζελένσκι ήταν ανένδοτος και ήθελε οπωσδήποτε να πάρει το τηλέφωνο μαζί του, και όχι να του αποσταλεί υπηρεσιακά σε λίγες ώρες…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This