ΑΡΧΙΚΗMEDIAΦήμες για παραίτηση στελέχους της ΕΡΤ μετά το φιάσκο της Eurovision-Η EBU «θα εξετάσει» την υπόθεση της κριτικής επιτροπής

Φήμες για παραίτηση στελέχους της ΕΡΤ μετά το φιάσκο της Eurovision-Η EBU «θα εξετάσει» την υπόθεση της κριτικής επιτροπής

Πόλεμο έχει δεχθεί η επιτροπή της ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει σε (αν δεν αποκλειόταν) στη φετινή Eurovision, αλλά και για τη βαθμολογία που έδωσε στην Κύπρο.

Δείτε επίσης: Εurovision: Σάλος με την ΕΡΤ που παραδέχτηκε ότι ο Βερνίκος βγηκε 2ος στην διαδικασία επιλογής

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η διοίκηση του καναλιού έχει ζητήσει από στέλεχος της να υποβάλει την παραίτησή του.

«Όχι, απλά να παραιτείται αλλά να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από χτες και λένε ότι, επειδή αυτό το πράγμα αποδείχθηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Και αυτός ο κάποιος που πρέπει να την πληρώσει, είναι στέλεχος που συνδέεται με τo πρότζεκτ της Eurovision» περιέγραψε, αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Εγώ επικοινώνησα με την ΕΡΤ, η οποία μου διαψεύδει αυτή τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία και μου λένε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές προς το παρόν. Βέβαια, ξέρουμε όλοι ότι λόγω εκλογών θα υπάρξουν γενικότερες αλλαγές στην ΕΡΤ» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.




Επίσης, έγινε γνωστό πως εστάλη mail στην EBU να εξετάσει την υπόθεση της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ, με την EBU να οφείλει να το κάνει.

Όπως τονίζει όμως ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, επειδή η EBU έχει εξετάσει υποτίθεται την συγκεκριμένη επιτροπή, θα είναι και δικό της σφάλμα αν υπάρχει κάποια παρατυπία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης