Θρήνος στα Χανιά: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα του

Must Read

Τραγικός επίλογος στο σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε προ ημερών στην Κίσσαμο Χανίων καθώς το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από το αγροτικό του πατέρα του δεν άντεξε και το απόγευμα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Η μικρούλα είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, πριν από μερικές ώρες οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια πως το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Το άτυχο κοριτάκι υποβλήθηκε στα τεστ που προβλέπουν τα ιατρικά πρωτόκολλα για την εξακρίβωση της λειτουργίας του εγκεφάλου, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά αφού το παιδί δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

«Έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό αντίο της μητέρας

Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού αποχαιρετά το παιδί της με μια μαντινάδα και ραγίζει καρδιές…

«Εζήλεψε σε η Παναγιά
για άγγελο σε πήρε
απ’ τη δική μου αγκαλιά
που αγάπη μόνο είχε…

Εζήλεψε με και ο Θεός
με τέτοιο κοπελούδι
πριν επρολάβει να φανεί
και να γενεί λουλούδι…

Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 48χρονος πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητο του και ενώ έκανε όπισθεν παρέσυρε τη 2,5 ετών κορούλα του, χωρίς να αντιληφθεί ότι  το παιδί βρισκόταν πίσω από το αγροτικό.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το κοριτσάκι να είναι στο έδαφος. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το παιδί μεταφέροντας το στο νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στο ΠΑΓΝΗ.

«Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…» έλεγε ο πατέρας σε κατάσταση σοκ, με την εγκυμονούσα σύζυγό του να βρίσκεται στο πλευρό του.

Διαβάστε επίσης:

«Παιδάκι μου τι σου έκανα» – Ράκος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This