Ο Κυριάκος τροχονόμος στο σκοτεινό σχέδιο του Ερντογάν για την Θράκη!

Απίστευτη ομολογία στον Σκάι!

Στο κανάλι το οποίο φαίνεται ότι παρείχε υλικοτεχνική υποστήριξη σε πληρωμένους δολοφόνους, έδωσε συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει μεγάλη σημασία ότι το συγκεκριμένο κανάλι συνεργάζεται στενά με έναν από τους κύριους υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακόμα πιο σημαντική είναι η αποκάλυψη που έκανε στο συγκεκριμένο κανάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ομολογώντας ότι γνώριζε πως το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, θα παρενέβαινε στις εθνικές εκλογές!

«Ο κ. Τσίπρας είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά ότι το τουρκικό προξενείο έκανε εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος έτσι ότι γνώριζε και ο ίδιος το σκοτεινό σχέδιο του Ερντογάν, αλλά δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο τροχονόμος της τρομοκρατικής δράσης του Ερντογάν στην ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο, την Κύπρο και τώρα την Θράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης