ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΚηδεύτηκε ο Πριγκόζιν - Φωτογραφίες με τις τελευταίες του στιγμές

Κηδεύτηκε ο Πριγκόζιν – Φωτογραφίες με τις τελευταίες του στιγμές

Δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του ο Πούτιν

Σε κλειστό κύκλο τελέστηκε η κηδεία του Ρώσου επικεφαλής της Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν, την ώρα που έρχονται στο φως στιγμιότυπα από τις τελευταίες του στιγμές, πριν συντριβεί το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε.

https://twitter.com/MarcoFattorini/status/1696546800990101902

Ο Πριγκόζιν κηδεύτηκε σε ένα κοιμητήριο στα περίχωρα της γενέτειράς του, της Αγίας Πετρούπολης, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Βάγκνερ, ενώ όπως έγινε νωρίτερα γνωστό από το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δεν έδωσε το παρών στην κηδεία του, καθώς κάτι τέτοιο «δεν προβλέπεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή, με δημοσίευμά της η Daily Mail φέρνει στο φως τις τελευταίες φωτογραφίες του Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος έβγαζε selfies με κατοίκους του Μπανγκούι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, όπου η Βάγκνερ έχει αναπτύξει τη δράση της. Φορώντας πολιτικά ρούχα, ο Πριγκόζιν φωτογραφήθηκε με ντόπιους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν όταν τον είδαν και τον αγκάλιασαν.

Σε άλλα βίντεο, ο επικεφαλής της Βάγκνερ εμφανίστηκε στο Μάλι με στρατιωτικά ρούχα, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του προσπαθεί να κάνει πιο ευτυχισμένη την Αφρική.

«Δουλεύουμε.. η θερμοκρασία είναι πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου, όπως ακριβώς μας αρέσει… Η Wagner κάνει τη Ρωσία μεγαλύτερη σε όλες τις ηπείρους και την Αφρική πιο ελεύθερη» λέει ο Πριγκόζιν σε μια από τις τελευταίες του στιγμές.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης