ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΟ «τσάρος» Οζντόεφ άνοιξε λογαριασμό στον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Ατρόμητο με δικά του γκολ

Ο «τσάρος» Οζντόεφ άνοιξε λογαριασμό στον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Ατρόμητο με δικά του γκολ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο Ρώσος επιθετικός αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα δεν είχε βοηθήσει αποτελεσματικά στον τομέα αυτό. Δεν είχε σκοράρει. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά μέτρησαν oi δύο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε… εναλλακτική ομάδα αφού την Πέμπτη έχει αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ στην Σκωτία με την Αμπερντίν.

Ο Ατρόμητος με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιώργο Κορακάκη προσπάθησε κυρίως να αποφύγει την ήττα παρά να διεκδικήσει τη νίκη. Άλλωστε η βαθμολογική του θέση δεν επιτρέπει ρίσκα. Δεν τα κατάφερε αφού στο 43′ από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ ο Οζντόεφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 52′ με γκολ- όνειρο, ανάποδο ψαλίδι μέσα από τη μικρή περιοχή, έσβησε τα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι άλλο εκτός της ήττας.

Κίτρινη: 54′ Μουρκ, 72′ Μπάμπα, 88′ Κετζιόρα – 19′ Τσαγκαράκης, 54′ Τζαβέλλας, 65′ Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σάστρε (83′ Βιεϊρίνια), Οζντόεφ, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μουργκ (69′ Κωνσταντέλιας), Τάισον , Ντεσπόντοφ (69′ Αντρίγια), Σαμάτα (75′ Τόμας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ατρόμητος (Κορακάκης): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (Γιουμπιτάνα 53’), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (Αθανασίου 75’), Γκονζάλεθ (Έλινγκμαρκ 69’) , Κουντέ (Κουέν 69’), Καμαρά, Βέργος (Ανγκιέλσκι 75’) , Βαλένσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης