Ο «τσάρος» Οζντόεφ άνοιξε λογαριασμό στον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Ατρόμητο με δικά του γκολ

Must Read

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο Ρώσος επιθετικός αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα δεν είχε βοηθήσει αποτελεσματικά στον τομέα αυτό. Δεν είχε σκοράρει. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά μέτρησαν oi δύο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε… εναλλακτική ομάδα αφού την Πέμπτη έχει αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ στην Σκωτία με την Αμπερντίν.

Ο Ατρόμητος με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιώργο Κορακάκη προσπάθησε κυρίως να αποφύγει την ήττα παρά να διεκδικήσει τη νίκη. Άλλωστε η βαθμολογική του θέση δεν επιτρέπει ρίσκα. Δεν τα κατάφερε αφού στο 43′ από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ ο Οζντόεφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 52′ με γκολ- όνειρο, ανάποδο ψαλίδι μέσα από τη μικρή περιοχή, έσβησε τα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι άλλο εκτός της ήττας.

Κίτρινη: 54′ Μουρκ, 72′ Μπάμπα, 88′ Κετζιόρα – 19′ Τσαγκαράκης, 54′ Τζαβέλλας, 65′ Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σάστρε (83′ Βιεϊρίνια), Οζντόεφ, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μουργκ (69′ Κωνσταντέλιας), Τάισον , Ντεσπόντοφ (69′ Αντρίγια), Σαμάτα (75′ Τόμας).

Ατρόμητος (Κορακάκης): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (Γιουμπιτάνα 53’), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (Αθανασίου 75’), Γκονζάλεθ (Έλινγκμαρκ 69’) , Κουντέ (Κουέν 69’), Καμαρά, Βέργος (Ανγκιέλσκι 75’) , Βαλένσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This