ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEGood Job Nicky: O γιος του Γιάννη Πάριου εξομολογήθηκε πως έκλεβε κρουασάν απ' τα περίπτερα

Good Job Nicky: O γιος του Γιάννη Πάριου εξομολογήθηκε πως έκλεβε κρουασάν απ’ τα περίπτερα

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας Βαρθακούρης a.k.a Good Job Nicky, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις σκανταλιές που έκανε στα παιδικά του χρόνια, στους γονείς του, στο πως έμαθε ο πατέρας του ότι τραγουδάει και στις προτάσεις που δεχόταν η μητέρα του ανά τα χρόνια για δουλειά.

«Είμαι ερωτευμένος με την Πάρο. Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια, πήγαινα σαν χαζός κι έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και μετά, με ντροπή, ο αδερφός μου Μιχαήλ πήγαινε, τα πλήρωνε και ζητούσε συγγνώμη», είπε.

Όσο για το λόγο που άλλαξε το όνομά του ανέφερε: «Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί γίνονται πολλοί οι Βαρθακούρηδες. Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης κι αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει».

Για την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη την περσινή σεζόν, είπε: «Είχε κάθε χρόνο μια πρόταση, αλλά επέστρεψε με κάτι που την αντιπροσωπεύει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος, για τον Γιάννη Πάριο δήλωσε: «Έμαθε ότι τραγουδάω από ένα ντέμο. Όταν ήμουν 16 ετών, πήγα σε ένα στούντιο. Εκείνος έκλεψε ένα ντέμο και το άκουσε μόνος του. Πήρα ωραίο respect από τον πατέρα μου, συγκινηθήκαμε. Έχει έρθει σε live μου και έκλαψε»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης