ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΠαρέμβαση Χρυσοχοΐδη για το νέο μπάχαλο της Αγαπηδάκη με το αντιγριπικό εμβόλιο

Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για το νέο μπάχαλο της Αγαπηδάκη με το αντιγριπικό εμβόλιο

Tην Παρασκευή ξεκινούν τελικά οι εμβολιασμοί

Νέο αλαλούμ προκάλεσε γύρω από το αντιγριπικό εμβόλιο η… ξεχασιάρα «εκλεκτή» του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Οι πολίτες που είχαν προγραμματίσει να εμβολιαστούν σήμερα, τελικά δεν μπόρεσαν, καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ξέχασε να φέρει τη νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή και η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ δεν λειτουργούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να διορθωθεί το χάος που προκάλεσε η κ. Αγαπηδάκη, παρενέβη ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ωστόσο, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3 Νοέμβριου, αφού η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης, θα γίνει τελικά αύριο. Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Υγείας, η πλατφόρμα έχει ανοίξει για όσους θέλουν να προγραμματίσουν τον αντιγριπικό εμβολιασμό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης