ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΝεκρός ένας ακόμη διοικητής της Χαμάς από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή

Νεκρός ένας ακόμη διοικητής της Χαμάς από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Άσαρ, επικεφαλής των μονάδων κρούσης με αντιαρματικούς πυραύλους

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν σήμερα πως άλλος ένας διοικητής της Χαμάς σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή.

Σύμφωνα με ενημέρωση των IDF, πρόκειται για τον Μοχάμεντ Άσαρ, ο οποίος φέρεται να ήταν επικεφαλής των μονάδων κρούσης με αντιαρματικούς πυραύλους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο της αεροπορικής επιδρομής από την οποία σκοτώθηκε ο διοικητής της Χαμάς.

Μεταξύ των θυμάτων του χθεσινού βομβαρδισμού στην Τζαμπαλίγια, ήταν ο διοικητής της Χαμάς στην περιοχή, ο Ιμπραχίμ Μπιάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση των IDF.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σφυροκοπούν τη Λωρίδα της Γάζας μετά την αιματοχυσία που προκάλεσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης