ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚυκλοφοριακό «κομφούζιο» στους δρόμους της Αθήνας - Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα λόγω τροχαίου

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στους δρόμους της Αθήνας – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα λόγω τροχαίου

Απροσπέλαστες μοιάζουν για ακόμη ένα πρωινό οι κεντρικότερες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου Αττικής, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων. Από νωρίς η κατάσταση είναι ανυπόφορη στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Πανόρμου, μετά από τροχαίο που εκτυλίχθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στο προστατευτικό κάγκελο, στα δεξιά του δρόμου, στο ρεύμα προς Κηφισιά, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα.

Την ίδια ώρα σημαντικά προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό, με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τα 30 λεπτά, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος Περιστερίου μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την Τροχαία μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου, στην Αλεξάνδρας, στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην Βασιλίσσης Σοφίας (άνοδος και κάθοδος), στην Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Συγγρού (άνοδος).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης