Τι πραγματικά συναρπάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όταν δεν υπάρχει η νοημοσύνη, καταφεύγεις στην τεχνητή

Ο πρωθυπουργός παρέστη στην εκδήλωση της Google για τα 15 χρόνια του ελληνικού τμήματος και διαβεβαίωσε τον αντιπρόεδρο Engineering & Research του τεχνολογικού κολοσσού, Yossi Matiasτου: «Στόχος να γίνουμε ένα παγκόσμιο κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης».

«Με συναρπάζει η Τεχνητή Νοημοσύνη» προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός που σε κάθε ευκαιρία υποτιμά την νοημοσύνη μας. Ο ηγέτης που νομίζει πως απευθύνεται σε άνοες, ο μικρόνους κυβερνήτης που καθημερινά επιχειρεί να μετατρέψει μια χώρα σε μπανανία.

Όταν δεν υπάρχει η νοημοσύνη, καταφεύγεις στην τεχνητή, κ. Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης